Målardagx

I går var det målning som stod på schemat . Kusinen min hade en gavel kvar på huset å måla så snäll som man är så hjälper man ju såklart till ;) de gick undan och vi slapp undan regnet . På kvällen bjöds det på grillat och vi körde lite inflyttningsfest för söta Linda som flyttat in. Tema på festen var bonde , så vi passade in bra ;) 
 
 
 

Familje mys

nu är det äntligen helg ! Efter en lång vecka med mycket jobb så förtjänar jag en kaller öl å lite grillat . Jag och Baxter grillade i solnedgången. Precis när köttet var färdigt så ringer grannarna å säger att korna har sprungit ut . Så det bar bara till å vänta med maten å jaga kor istället . En typisk fredag kväll på landet ;) 
väl hemma igen sen så blev det pannacotta till efterrätt ! 
trevlig helg på er ! 
Baxter grillar 
choklad pannacotta med hallon sås!
 

Valla kor

I går var jag ute i Sevedstorp och hjälpte dom att flytta deras kor. De blev mycket springande men korna visste precis vart dom skulle å alla kalvar hängde på. De är härligt med landet!
Man får bara se till så de inte blir för mycket jobb, de sägs att man ska hinna med sig själv oxå ( va nu de ska vara bra för)   ;)
 
 

Onsdagsklubb

Då var de dags för lite onsdags klubb igen ! Ikväll var vi ute i Leaskog å fikade å spelade lite kort. Trevlig onsdag kväll ! 
 
 
 

Midsommar

 
 
Midsommarafton blev mycket lyckat ! vi gjorde kransar å klädde både midsommastången och en julagran. Sen var de käk, midsommar lunch å grillat på kvällen . Kvällen fortsatte med 5-kamp och bad å en jäkla fest! 
 
 
 
 
 
 

Torsdags lyx

Efter en lång å stressig vecka med en massa jobb så åkte jag å jossan ut till evedal å myste med fika . Å sen avslutade jag Toradagen med ett kvällsdopp ;) 
 

Nu bygger vi inför midsommar

Nu börjas de!
Det vankas midsommarfest på landet i år. Idag började vi bygga tält å krabba för fredagens festligheter.
Och som vanligt så bjuds de på fika när man arbetar i de fina trakterna.
 
 
 

Cruicing Bolmen runt

Villken toppen dag! 
Idag körde vi cruising runt sjön Bolmen . Toppen väder , fint umgänge å gofika. Kvällen avslutades med grillning ute på landet . 
Fina Annie vid buicken 
 
 
Mästerkockarna
 
 

Hard working woman

 
Varför sluta jobba efter 8 timmar när kvällen ändå är ung. 
 
Är man bonde så är man . Efter jobbet igår så var de dagx att ta fram slåtterkrossen igen . Tror de eller ej så är det verkligen rofyllt att sätta sig å slå lite gräs , ha dansband i lurarna å solen i ögonen .

Away is good byt home is the best

 
 Sweden Rock Festival torsdag till söndag med  Annie och Sofie . Grymt rolig helg med helt underbarà människor och många bra band !
 
 
 
 
RSS 2.0