Fika på Roddys

Igår eftermiddag träffade jag mina fina vänner. Jag, Annie & Sofie möttes upp på Roddys i Ljungby för en fika.
Super mysigt med en massa prat. Det var (som vanligt) inte tyst en sekund!
Fick även fina presenter. Superfina drink/efterätts glas av Sofie & boddy skrubb och nagelacks sett av Annie.
 
Sedan kom även Annie med ett kuvert från henne och Martin. Innan jag öppnade och läste vad det stod skrattade hon och sa att du får inte slå ihjäl mej nu ;)
Dom hade fixat en start lapp till Göteborgsvarvet 17 maj. Ett halv maraton! Dom är galna! de är 21 km!!!  
Jag som har ångerst för milen som vi ska springa nu i november. Hur ska detta gå? ;)
Det är bra till å ladda. Till och börja med kan man ju försöka vänja sig vid tanken. Tur att jag har lite tid på mig! För en halv maraton springer man inte så lätt utan träning. Jag dog av skratt när jag öppnade kuvertet. Ni är för gulliga, samtidigt som att jag vill strypa er lite ;)
 
Tack för en mysig fika mina fina tjejer! ♥

Tysklandsresa

fredagen den 25/10 var en bra dag, löning och 1 helt år med min kärlek <3 Jonte bjöd ut mej på middag i skeen för att fira lite. 
 
Igår åkte jag med hjärtat å hans åkeri ner till Tyskland för å handla lite dricka. Trevlig resa! 
 

Finmiddag

Hej Hopp!
Gårdagen var kanon, de är roligt att fylla år!
Josefine & jag hade lunch dejt på cafeboden och hon bjöd på lunch. Super mysigt! ♥
Senare på kvällen firade jag med fina vänner. Vi käkade exotisk planka och tårta. Syster hade gjort den ena tårtan som var super god! Jag har fått en massa grattismeddelande och telefonsamtal.
Tack alla fina för att ni förgyllde min dag!
 
 

Happy birthay

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag!
 
Dagen har börjat toppen, min familj väkte mej med song och paket nu på morgonen. Och så har jag fått ett blommogram av min älskling. 10 röda rosor överraskade han mej med. ♥
Ikväll firar jag med vänner och familj.
 
 

Härliga måndag

Helgen har varit bra.
I fredags var hela familjen i Emmaboda för att fira mormor som fyllde år. Det bjöds på god middag och tårta.
Tidigt på lördagen innan frukost var jag uppe och sprang intervaller. Känndes riktigt skönt. Det börjar närma sig loppet som vi anmält oss till den 9/11 nere i Skåne så det är bara att ligga i och träna. På kvällen var vi hemma hos Rasse för att fira att han fyllt 20.Toppen kväll med mycket roligt folk!
Igår var jag barnvakt till mina söta så ungar ute i Drettinge. Super mysig kväll!
 
Nu är det redan måndag igen. Ny vecka med nya möjligheter. I veckan fyller jag dessutom år, inte varje dag man gör de ;)

Zipline-bana i Klavreström

Igår var vi ute i Klavreström och testade Ziplinebanan dom har börjat bygga upp. För tillfället fanns där två sträckor att zipa. Men när allt är klart nästa år så kommer det att finnas 11 st! Utsikten är helt fantastisk uppe i de höga tornen. Man ser flera mil utöver grantoppar och sjöar. Vi var lite testkaniner & dom tog lite bilder för att kunna göra reklam. Det var så häftigt! Ena sträckan vi testade var ca: 400 meter och det gick i 70 km/h. Vilken härlig upplevelse. Detta kan jag starkt rekomendera!
 

Malmö, Emporia

 
Hej hopp!
igår var det en toppen dag! Jag började morgonen tidigt med att dra på mej ladugårdskläderna och körde ut till Drettinge gård för att göra ladugården. 
Efter en välbehövlig dusch drog jag på mej fin palterna och körde in till stan för att möta upp mina fina tjejer, Annie & Josefine. Vi tog tågen till Malmö för att spendera dagen på emporia. Där var sjukt mycket affärer. Vi bara shoppade och shoppade. Mötte upp Isabell och Allé för en lunch på vapiano. Sen tog vi tågen hem vid 8 tiden. En super kul heldag med mina tjejer! 
 
De gjorde vi bra !;) 

Colombiana

Hej alla fina!
Det brukar inte hända speciellt ofta att jag sitter bänkad framför tv:n på vardagar. Men igår hände de!
Älskling slog på 6:an och där hade precis filmen Colombiana börjat. Det var en av de bättre filmerna jag sett.
 
Handlar om en flicka på 9 år ser sin maffia familj bli mördad framför ögonen på henne och hon lyckas skickligt smita undan. Hur hon som ensam 9 åring fixar att leta upp sin bestående släkt och blir om händetagen. Man får följa hennes hämd till mördarna när hon sedan blivit äldre. Zoe Saldana som spelar huvudrollen, är i filmen en mycket stark, smart och smidig kvinna som dessutom ser väldigt bra ut. Imponerande film!
 
 

Love is the ultimate healing force

 I Måndags efter jobbet körde jag in till fina Josefiné & Isabelle. Vi lagade lite mat, flygande jakob och kladdkaka. Varför inte mysa till de lite extra såhär en vanlig måndags kväll ;)
 
Igår tränades de för fulla muggar. Latinaerobics i Rottne! Alltid lika kul!
Nu när jag äntligen blivit av med förkylningen så är de lika bra att köra på ordentligt. Så ikväll ska jag springa milen och i mon ska jag, Martin och Nicke in och köra ett core pass på Idrottskliniken! Go tränings vecka!!

Bra avslut på veckan

Helgen har varit toppen!
I fredags käkade jag & älskling kebabbtalrik och tittade lite på Idol. Jag minns inte när jag käkade kebabb/pizza sist, vilket kanske är ganska possitivt för den delen. Super gott i alla fall!
 
Lördagskvällen startade bra med smörgårstårta ute hos familjen Moberg. Sedan hade vi förfest hos Jonte för att sedan bege oss till Husqvarna. Där var det Rocka Billy i parken. Vi var två fulla bilar som körde ner och det var en riktigt rolig kväll med fina vänner.
 
 
Tack alla fina för en toppen helg! ♥

LRF träff

Igår åkte jag med mamma & pappa på LRF-träff utanför Åseda.
Vi var hemma hos en man som hade startag ett eget gårdsslakteri.
Han berättade om vägen till ett godkänt slakteri, motgångar & frammgångar. Även alla dessa reger som ibland kan anses fulständigt overkliga.
 
Sedan bjöd Stella på nybakta frallor från hennes egna bageri http://www.stellasostkaka.se 
 
Efter detta besök skulle vi vidare till hans bror Erik Hjärtfors som timmrar hus. Men då slutar lyserna på bilen att fungerar och vi tvingas avsluta kvällen. Nya bilar är bara skrot! De är bättre med gammla Bettan ;)
 
 
RSS 2.0