En toppen helg!

 
I fredags mötte jag upp Annie efter jobbet. Vi startade kvällen men en pw runt Växjö sjön. Senare satte vi oss och käkade lite thaimat. Super gott! vi han till och med att åka upp till Grand för en lite snabb shoppingtur innan det var dags för bio. Monica Z! Bra film som jag kan rekomendera! En toppen kväll med min fina Annie.
i helgen har jag även haft jobb på Drättinge gård. Utfodring för de tjurar som hunnit in i ladugården. 
Hälsade på Jesper och Josefine i lördags. Dom bjöd på godfika och sen gick vi ner på stan å handlade lite & käkade lunch. 
 
Nu nu har precis älskling åkt hem och jag har städat och tvättat bilen. 
Nu är de en nöjd tjej som avrundar den super mysiga helgen! 
 
 

Premiär

Hej hopp!
Igår när jag kom hem från jobbet bakade jag en rulltårta. Sedan drog jag på mej träningsskorna och gick ner till Daniel (9 km). Super skön runda. Där träffades vi alla bönder och tittade på Bonde söker fru premiären & fikade såklart ;) Vi har träffats nu i flera år, varje onsdag och tittat på Bonde söker fru. En mycket härlig tradition som håller i sig!
 
 
 

Öster-Kalmar

Igår bjöd jobbet på bufeé på Östergatan och sedan såg vi matchen Öster-Kalmar. Mycket trevlig kväll, trotts förlust!
 
 
 

Kalas

 
Helgen har varit toppen!
 
Lördag morgon ringde klockan tjugo i fem. Dags att stiga upp för att hinna med dagen. (Vi har haft släktingar från USA här, som har bott hemma hos oss.)
Jag har slått en del gräs i helgen eftersom att dom lovade fint väder både idag och på onsdag. Så idag åker förmodligen pressen på.
 
Testade att baka lite cupcakes, gick rätt bra faktiskt! Samma som morotskaka fast i muffinsform.
 
På eftermiddagen var det släkt kalas på pappas sida. Vi blev bjudna på god middag och tårta hemma hos kusin Andreas.
Senare på kvällen körde vi kusiner & respektive in till stan för lite förfest i Hannas nya lägenhet. Vi hade dessutom ett bokat bord på Café Deluxe där det vankades en riktigt god middag. Super trevlg kväll!
 
 
 

Mys med fina vänner

Igår kväll åkte jag in till Josefiné hon bjöd kasslergratäng och äppelkaka.
Hon vet hur man charmar Linnea & Annie.
En efterlängtad och välbehövlig kväll med mycket skratt. Tack för att ni finns.♥ Ni lyser upp mina dagar till de bästa! 
 

Stel i nacken?

Sitter du för länge vid datan?
Du kanske behöver lite nackstretch?
Här kommer den!
 

Happiness

I WANT ALL OF YOU FOREVER, YOU AND ME EVERY DAY
Amor aeternus, te amo. ♥
 

Sannex i Parken

 
 
 
 
 
I lördags blev det middag/förfest hos mej och senare drog vi in till parken i Växjö och dansade till Sannex.
Kul kväll med en massa härligt folk!
I går var det upp tidigt för att jaga in alla fåren som hade rymt. Senare kollade jag och ♥ älskling ♥ på Smurfarna. Sen var det dags för ladugården igen och senare på kvällen åkte jag ner till Danne, Malin & Martin för att kolla på skräckfilm. The Conjuring, sjukt äklig! Det var skönt när filmen slutade och vi tände alla lampor.

a successful evening

Igår var en mycket bra kväll då jag kände att jag hann med super mycket!
Jobbade till kl 5, sen var det raka vägen ut i ladugården. Fodrade alla djuren och körde vatten till alla betersmarker. Senare började vi flytta djur. Stutarna skulle förflyttas till sitt sista bete för säsongen och fåren skulle få utökat stängsel. Allt gick smidigt och inget krabbade. Eftersom allt flöt på så bra så kom jag in i tid och kunde dra på mej träningskläderna för en löpningsrunda. Det var första rundan efter tjejmilen. Hade först tänkt att bara springa en kort runda men allt gick så lätt så det fick bli 8 km.
Efter att senare ha lämnat min bil på verkstaden och tagit en varm dusch så var det en nöjd tjej som somnade som en stock!
Här kommer lite bilder från gårdagen ♥
 
 
 
 
 

Redan här!

I tisdags beställde jag hem lite produkter från Beautynet där dom har salongsprodukter för bra priser. Efterson jag blev av med en hel del vid stölden av min väska så är det nu bara till att köpa nytt. Redan nästa dag stod paketet utanför dörren och väntade på mig. Smidigt!
 

Frukost bufeé

Vi bodde på hotell Birger Jarls . Frukostbufeen var bland de bästa jag ätit. Varje morgon gick jag & Annie ner för att avnjuta en lång och härlig frukost. Underbart med en lite mini weekend i Stockholm!
 
Innan hemfärden blev det lite shopping.
Jag köppte bland annat dessa godingar från Scorett för 699:-
 
 

Stockholm by night

 
Efter vi hade lämnat Gärdet så åkte vi tillbaka till hotellet för en otroligt efterlängtad dusch. Jag Annie & Elin gjorde oss i ordning för att sedan möta upp två tjejer i centrum. Vi träffades och käkade på Vapiano. Vi firade dagens mil med supergod mat &  ett par öl. Senare bestämde vi oss för att hoppa utgång och istället sätta oss på Espresso house för en kaffe & fika. Frammåt midnatt var det ett gäng trötta tjejer som lämnade stan och drog hem till hotellet.

Tjejmilen

 
 
Nu har vi äntligen klarat av tjejmilen! Vi är ett gäng stolta tjejer som nu beger oss mot hotellet för att duscha å sedan ska här ut å firas!
 
 
 

Stockholm över helgen

Kl 8 i morse gick bussen mot Stockholm. Ikväll är vi bjudna på kräftskiva & i morgon är det tjejmilen som står på schemat!
 
En pigg & glad Annie 
 
 
igår var jag och älskling på bio. Snabba cash, livet delux. 
filmen var okej men inte så bra som de andra har varit. 
 
 
 

Säsongsstart för Latinaerobics

Hej hopp!
Igår var det säsongsstart för Latinaerobicsen.
Super kul att dra igång igen! Sköt att träna lite annat än bara löpning för en gångs skull.
Detta var sista träningspasset innan tjejmilen som är på Lördag.
Ska bli kul å se hur detta går!
 
 

Brolle på Tyrolen & Emmaboda/Kalmar cruising

I helgen var det fullt ös.
I Fredags så var vi på Brolle på Tyrolen. Tyvärr ösregnade det och konserten var ute men det var inga sura miner för de och fullt av folk!
Men en tråkig sak med kvällen var att min & Sofies väskor blev stulna med hela helgens packning. Vilka idioter de finns!
 
På lördagen steg vi upp tidigt, vi skulle bege oss mot Emmaboda för Power End of Summer Meet med alla amerkanare. Där var det bilutställning och marknad. Senare på kvällen bar det av mot Kalmar för cruising och fest!
 
Emmaboda
Annie & Sofie innan Brolle på Tyrolen.
RSS 2.0